פרימולוט נור - שאלות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/05/2016 | 17:54 | מאת: גל

אני מתכוונת לסוע לקראת סוף החודש לנופש וייתכן מחזור. הרופאה נתנה מרשם של פרימולו נור לצורך עיכוב המחזור וייעצה להתחיל לקחת מהיום ה 16 של המחזור פעמיים ביום. יוצא שאני אמורה לקחת את הכדורים כשבועיים. האם בתקופה זו עדיין ייתכנו תופעות לוואי ? מה תופעות הלוואי הן נדירות או שתמיד מקבלים תופעות לוואי ? אלו תופעות ? האם ניתן להתחיל לקחת את הכדורים מאוחר יותר ? לקצר את תקופת החשיפה להורמון ? כמה זמן לאחר הפסקת נטילת הכדורים אמור להגיע המחזור ? אודה לתשובה דחוף

אם תקצרי את משך השימוש בכדורים או שתתחילי מאוחר יותר תקבלי מחזור מוקדם יותר נתנה לך הרופאה הוראות נכונות ומדויקות איך לקחת מחזור תקבלי 3 ימים אחרי הפסקת התרופות לערך קיראי בעלון על תופעפות הלואי בעקרון לא אמורות להיות...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו