תופעות לוואי מהנובה רינג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/05/2016 | 16:56 | מאת: חני

שלום, אני חודש וחצי אחרי לידה ולפני שבוע התחלתי להשתמש בנובהרינג. בפעם שעברה שהשתמשתי בה, היו לי כאבי בטן ושילשולים במשך חצי שנה, עד שקלטתי שזה מהטבעת.. הפעם הרופא אמר שיש מצב שזה לא יחזור.. ועד כה אני מרגישה בסדר. אבל זה כולה שבוע.. לכו תדעו מה יהי . בסוף החודש.. השאלה האם זה בכלל הגיוני שהטבעת תגרום לכאבי בטן תכופים. ושילשולים- אפילו שלא עוברת במערכת העיכול..? במידה וכן הגיוני, ואכן זה נגרם מזה- האם יש אמצעי מניעה אחר שאפשר להמליץ לי עליו- שהוא לא גלולות כי אני שוכחת לקחת.. תודה רבה

אלו לא תועפות לואי ידועות ושכיחות. במידה ויחזרו את יכולה להשתמש במדבקת בשם אברה זריקת הורמונים פעם ב3 חודשים או התקן תוך רחמי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו