יבש ושורף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/04/2016 | 19:57 | מאת: אורטל

שלום אני בת 27 ונוטלת גלולות דיאנה כבר7 שנים אז אובחנתי בשחלות פוליציסטיות. בשלוש ארבע שנים האחרונות אני סובלת מיובש בנרתיק. החדירה כואבת לי ולאחר השפיכה של בן זוגי זה שורף לי ברמה שאני חייבת להתקלח ולשתוף את הנרתיק. אני לוקחת גם פרוהיוטיקה לנשים של לייף וזה עזר קצת אבל ךא יותר מידי ... חשוב לציין כי אין לי דימומים בזמן או לאחר הסקס אלא רק תחושת שריפה קשה. לא כל כך יודעת מה לעשות והאם אני אלרגית לזרע של בעלי או שזה יובש כתוצאה משימוש בגלולות. חשוב לציין שהוא היחיד ששכבתי איתו בלי קונדום אז אין לי נק השוואה. עם מי אפשר להתייעץ או מה ניתן לעשות?

יכול להיות שהתגובה קורית מהגלולות. ניתן לטפל בבעיה מקומית. פני לרופא מומחה לבעיות כאב בחדירה בינתיים מירחי שמן שקדים לפני קיום יסחי מין בפתח שלא יהיה יבש או שתנסי משחת אזראקאין 5% חצי שעה לפני החדירה בפתח היא מאלחשת את הכאב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו