בלחץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/03/2016 | 09:27 | מאת: בת 21

הי אני בת 21 נוטלת גלולות פליים כבר חצי שנה . ביום שישי ה11 לחודש פספסתי גלולה זרקתי והמשכתי הלאה. ביום ראשון 20 לחודש אותו דבר .. ו בחמישי קיימתי יחסי מין לא מוגנים , שתיתי פוסטינור בשבת בצהריים כדי להיות בטוחה, וגם גלולה אחרונה . אני אמורה לקבל היום מחזור שעדיין לא הופיע .. כל השבוע אני לחוצה . אין לי סימנים שהמחזור בפתח מלבד כאב גב תחתון ממש חלש והפרשות מימיות שקופות , האם יש לי סיבה לחשוש מהריון לא רצוי ? אני לא מצליחה להרגע .

אל תהיי לחוצה ממליצה להשתמש באפליקציה שתזכיר לך לקחת גלולה בזמן על מנת להימנע מלקיחת פוסטינור ולהיקלע לסיטואציה שבו את נמצאת

31/03/2016 | 12:17 | מאת: בת 21

היי אני יודעת יש לי נתראה פשוט הייתי בבית חולים ושכחתי לקחת את הגלולות איתי .. האם עדיין לפי מה שתיארתי יש לי חשש להריון או שאני יכולה להרגע ? ומתי אמור להגיע המחזור אם הוא לא יגיע היום (היום המועד ) ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו