הריון, אבחנה, שכיחות ומניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/02/2016 | 10:28 | מאת: מלאק אבובדר

שאלות: 1.מהן הבעיות השכיחות בהן אתה נתקל במהלך עבודתן ?| 2.מהן סיבוכי המחלה הנפוצים ביותר בהריון ?האם קיימים גורמים לכך ? 3.מהן דרכי אבחון למומים מולדים ? 4.מה ההמלצות שאת בתור רופאה ממליצה לנשים בהריון ? 5.איזה בדיקות האישה ההרה צריבה וחייב לה לעשות ? 6. מה הסכנות בשימוש של אמצעי המניעה מוד אחרי הלידה הראשונה ? 7.האם יכולה להתפתח אלרגיה כלשהי במהלך ההיריון ? 8.האם עודף בהורמון הFSH זה גורם לחוסר פוריות ? 9.האם לאישה הרה שהיא חולת סכרת מבצעים ניתוח קיסרי ? 10.האם המלצותיך בבניית תכנית מניעה מחלות מולדות ? 11. האם דלקת במערכת השתן אצל אישה בהריון משפיעה על התינוק והיריון ? 12. האם יש השפעה של סוגים שונים של תרופות על נשים בהיריון ?כיצד מתבטאות ההשפעות האלה ?

הי שאלות מאד עניניות , אך לא לפורום הנוכחי פנה לפורום של הריון ולידה בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו