אמצעי מניעה והריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/02/2016 | 08:57 | מאת: ליאורה

שלום, יש לי 2 שאלות. מכיוון היותי חולה במחלת הקרוהן רופא הנשים שלי המליץ על מדבקות אוורה למניעת הריון. שכחתי לציין בפניו שאני שוחה שעה/שעה וחצי בבריכה מידי יום. האם המדבקה תאבד מעמידותה? או שתאבד מיעילותה? שאלתי השנייה, לפני כחודש קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ללא אמצעי מניעה כלל. אך חשוב לציין שהייתי במחזור (בסיומו) והוא לא גמר בכלל. בנוסף אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות. רציתי לדעת אם יש לי סיבה לחשוש מהריון? בדרך כלל הוא מאוד מדייק, וכרגע מאחר ביום.

02/02/2016 | 09:07 | מאת: ליאורה

ששבוע לאחר שקיימתי יחסי מין, רופא הנשים שלי עשה לי אולטראסאונד והוא לא ראה משהו שונה... (זאת אומרת לא ראה שאני בהריון)

לגבי הריון את יכולה לעשות עכשיו בדיקת שתן להריון כדי לשלול אולטראסאונד שבוע אחר היחסי מין לא יכול לשלול הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו