חיבור חפיסות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/01/2016 | 11:03 | מאת: א

עקב כאבי וסת קשים מאוד (נשלל אנדומיטריוזיס) אני מחברת חפיסות של מרסילון, 2-3 כל פעם. הרופא שלי אישר לי לחבר אף יותר, 6 חודשים. התחלתי את החפיסה הרביעית שלי ואני מרגישה מיחושי בבטן התחתונה + הפרשות כהות מדי פעם. כדאי לעשות שבוע הפסקה אחרי החפיסה הזו או שזה בסדר להמשיך? (אני סטודנטית בתקופת מבחנים ואני מעדיפה לא לקבל מחזור עכשיו).

לא יגרם נזק אם תמשיכי עם החפיסה ולא תעשי הפסקה אבל קחי בחשבון שהדימום ימשיך . אם את רוצה להפסיק אותו אתצריכה לעשות שבוע הפסקה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו