שכחתי גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/01/2016 | 20:49 | מאת: לירון

היי אני בת 22, לוקחת גלולות קבוע כבר שנתיים. אני לוקחת גלולות מליאן (גלולה משולבת) כל יום בשעה 20:00. ביום שישי שכחתי לקחת גלולה, ובאותו ערב וביום שלמחרת שכבתי עם חבר שלי. הגלולה ששכחתי לקחת היא מספר 13 (שבוע שני של הלפיסה). גיליתי ששכחתי בשבת בשעה 20:00 כשלקחתי את הגלולה של יום שבת. האם יש סכנה להיכנס להיריון והאם כדאי לקחת פוסטינור?

קחי גלולות היום שלאחרי אבל כזאת שהיא יותר ארוכת טווח כמו אלה שכן פוסטינור ונורלבו יעילות רק 3 ימים אחרי

29/01/2016 | 10:00 | מאת: ויקי

היי אני בת 23 וחושבת לקחת מליאן, מהרגע שאני מסיימת חפיסה כמה זמן לפחות בוודאות לא יהיה לי מחזור? והאם יש אפשרות ליטול את הגלולות באופן כזה שיקצר את המחזור? תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו