נורלבו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/01/2016 | 16:05 | מאת: אוראל

שלום ד"ר אני נוטלת גלולות יסמין תקופה ארוכה כך שאיני זוכרת כל כמה ימים בדיוק אני מקבלת מחזור לפני שהתחלתי את הגלולות. בעקבות טיסה לחו"ל פספסתי הרבה גלולות כך שקיבלתי מחזור בשבוע הפסקה אבל לאחריו קיבלתי שוב לאחר שבוע וחצי שבועיים.. אחרי הפספוס של הגלולות התייעצתי פה ונאמר לי לחכות למחזור הבא על מנת להתחיל שוב את הגלולות. קיימתי יחסי מין לפני כשבוע בלי גלולות והקונדום הוכנס בשלב מאוחר יותר בזמן החדירה אז לאחר כמה ימים(חמישה/שישה )נטלתי נורלבו. כבר עבר חודש וכמעט שבוע מהמחזור האחרון ועדיין לא קיבלתי..השאלה שלי היא האם העיכוב הזה בקבלת מחזור נגרם בעקבות הבלבול שהיה לי עם הגלולות או שבעצם גלולת הנורלבו לא עזרה ועליי לחשוש ולבצע בדיקת הריון? תודה מראש

עשי בדיקת שתן לשלול הריון במידה ואין כנראה שבגלל הנורלבוהמחזור מתעכב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו