איחור אחרי פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2015 | 20:25 | מאת: ענבל

קיימתי יחסי מין עם קונדום והבחור גמר בחוץ אל תוך הקונדום ואז גם ניפח כדי לראות שהקונדום שלם ונראה שהכל בסדר אבל אני מאוד לחוצה אז לקחתי פוסטינור בערך 20 שעות אחרי. מחזור קודם קיבלתי ב16 לאוקטובר. ב13 לנובמבר התחיל לי דימום והנחתי שזה דימום של תופעת לוואי ולא מחזור שהקדים ב3 ימים. עכשיו כבר ה21 וזה אומר שיש לי איחור של 5 ימים. היום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית יחסי המין היו ביום שישי לפני שבועיים. זה אומר שאם מתחילים לספור מהיום שבו היו יחסי המין (היום של היחסי מין הוא 1) אז עשיתי את הבדיקה ביום ה16. הבדיקה אמינה בשלב הזה? יכול להיות שזה מוקדם מדי? אבל היינו זהירים מאוד ואם היה קרע בקונדום היינו רואים אותו, לא? במיוחד אם ניפחנו את הקונדום איך אפשר לפספס קרע? אז למה האיחור המטורף הזה? יכול להיות שהדימום שהיה לי 3 ימים לפני התאריך שבו הייתי אמורה לקבל זה היה המחזור שלי שהקדים פשוט? כי רשום על אריזת הפוסטינור שהמחזור יכול גם להקדים. אני מאוד מפחדת ולחוצה, מה לעשות?

פוסטינור יכול לגרום לשבושי מחזור ולעכוב במחזור. אינך בהריון אבל חכי בסבלנות עד שיגיע מחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו