קונדום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/11/2015 | 01:11 | מאת: ינשופה

שלום, קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי עם קונדום, הייתי מעליו ומעט אחרי שהוא גמר באתי לאחוז בקונדום כדי לצאת, הקונדום היה מולבש אבל לא ממש עד הסוף וכשקמתי ממנו נגעתי בנוזל שהיה בסנטימטר בו הקונדום היה מופשל ושכשהרחתי את הנוזל היה לו ריח של זרע, האם יש חשש להריון למרות שהקונדום היה שלם ועליו? האם יכול להיות מצב בו למרות שהפין עדיין עומד ובמידה הנכונה תהיה זליגה של זרע?

הרעיון של הקונדום שכל עוד הוא מולבש טוב על הפין עד להוצאתו מהנרתיק לא צריכה להיות בעיה אבל כמובן בשום אמצעי מניעה אין 100% של יעילות...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו