לקחת או לא לקחת פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/11/2015 | 11:00 | מאת: איילה

היי, לפני שבוע ביום שישי שכחתי גלולה אחרי שבוע בשישי שלאחר מכן שכבתי עם חבר שלי מכוון שאמרו שלחכות שבוע זה בסדר. (שכחתי לקחת את גלולה מספר 12 של החפיסה). האם אני מוגנת? האם לקחת פוסטינור או שזה בסדר? פשוט נהייתי פתאום קצת בלחץ... תודה חזור

עבר כבר הזמן שאפשר לקחת פוסטינור. להבא הייתי ממליצה לך להוסיף קונדומים שבועיים אחרי שיכחת הגלולה כדי להיות יותר על הצד הבטוח. להערכתי הסבירות שנכנסת להריון נמוכה מאוד אבל שבועיים אחרי זה עשי בדיקת שתן לשלילת הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו