סרזט ללא הנקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/11/2015 | 09:32 | מאת: חוששת מאוד

שלום אני 8 חודשים אחרי לידה. מאז אני נוטלת סרזט. חצי שנה ראשונה היתה הנקה מלאה ואז הופסקה. כבר חודשיים בערך שאני לא מניקה בכלל ונגמר החלב לגמרי. אני ממשיכה עם הסרזט. היום בשירותים ראיתי על נייר הניגוב שיש הפרשה בגוון ורדרד, שלא הייתה עד כה אף פעם מאז לקיחת הסרזט לראשונה. שאלתי היא- האם ההפרשה יכולה לרמוז שהסרזט לא עובד טוב פתאום? היו לי הפרשות בגווני צהוב אליהן לא יחסתי חשיבות אך בגלל שזו הייתה ורדרדה אני חוששת. ושאלה שניה האם סרזט יעיל במניעת הריון גם בלי הנקה כלל כמו במצבי? אשמח לתשובה מפורטת כדי להירגע....תודה רבה רבה

סרזט גלולה יעילה במניעת הריון גם ללא הנקה אאבל חסרונה שיכולה לגרום לדימומים לא סדירים. התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי המשך לקיחתה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו