בתולין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/11/2015 | 20:20 | מאת: יעל

היי, אני ובת הזוג שלי מתכוונות להתחיל תהליך של הריון דרך תרומה מבנק הזרע, אני בתולה וזה קצת בעייתי לקראת ההזרעות, יש לי קושי נפשי (מקוה שגם לא פיזי) עם האזור ולדעתי יהיה מאוד קשה להכניס ספקולום , הבנתי שיש ניתוח להסרת קרום הבתולין, אבל רופא פוריות המליץ או לנסות הזרעה ולהתגבר על הכאב או לקחת קצת זמן ולנסות טיפולים סקסולוגיים ולאט לאט להתנסות לבד עד שארגיש נח עם המקום. אשמח לשמוע דעתך האם אפשרי על ידי טיפול לפתור העניין. תודה

אם יש לך קושי נפשי עם אזור אבר המין וקושי בהחדרה כמו טמפונים למשל מציעה לך לפנות לטיפול סקסולוגי וללמוד להחדיר מאמנים נרתיקים שבצורה הדרגתית ירחיבגו את פתח הנרתיק יפתחו את הקרום וילמדו אותך להתחבר ולהתידד עם חלק זה של גופך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו