דימום של פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/11/2015 | 13:35 | מאת: ענבל

שלום, לפני שבוע לקחתי פוסטינור ורק אחרי שלקחתי אותו גיליתי שזה כנראה היה מיותר, אבל בכל מקרה עכשיו זה שבוע אחרי הפוסטינור וקיבלתי דימום. זה ככל הנראה דימום של פוסטינור כי מחזור אני אמורה לקבל רק ב16 לחודש והיום ה13. איך אני יודעת אם זה המחזור שהקדים או שזה דימום בגלל הכדור? הם יכולים פשוט להתלכד למחזור אחד? איך אדע אז אם קיבלתי מחזור או לא? ואם לא אקבל מחזור בכלל חוץ מהדימום הזה? מה לעשות? אני מאוד בלחץ

אי אפשר לדעת בודאות אבל ככל הנראה זה דימום של פוסטינור והדימום הרגיל שלך ידחה סך הכל זה חסר משמעות מה שחשוב זה רק לשלול הריון שבועיים אחרי יחסי המין שבגללם לקחת את הפוסטינור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו