דימומים בזמן לקחית הגלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/11/2015 | 15:38 | מאת: נעם

היי , אני לוקחת גלולות מינס 4 חודשין, לפני כשבוע התחילו לי דימומים , בכמה ימין הראשונים היו חזקים כמו של מחזור ובהמשך התחלשו אבל עדיין יש דימומים . בזמן הארבעה חודשים לא היו לי בכלל דימומים ןתופעות לוואי וזה התחיל רק עכשיו. האם זה פןגע ביעילות הגלולה ? בנוסף במהלך השבוע הזה אני וחבר שלי המשכנו לקיים יחסי מין והוא גמר בפנים,האם יש סיכוי להיריון ? תודה מראש

אם לא שכחת אף גלולה היעילות של הגלולות לא נפגעת בגלל הדימומים פני לרופא הנשים שלך לשקול החלפת גלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו