חשש להיריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/11/2015 | 14:59 | מאת: ענבל

קיימתי יחסים עם חבר שלי עם קונדום והוא יצא ממני ושנייה אחרי זה גמר בתוך הקונדום ובזמן שהוא משפקיץ חשבתי שראיתי טיפה אחת שמשפריצה מתוך הקונדום אז הוא ניפח את הקונדום ולחץ עליו קצת כשהוא מנופח כדי לראות שהוא שלם. ואז חשבתי על זה שאולי זה לא מספיק ולקחתי קונדום חדש עשיתי שם חור עם מחט וניפחתי אותו ולחצתי עליו כמו שהוא עשה וראיתי שלמרות שאני יודעת בוודאות שיש שם חור, לא נראה שיוצא אויר מהקונדום ולכן לקחתי פוסטינור אחרי 23 שעות בערך. כשעה וחצי אחרי הפוסטינור לקחתי כדור נגד אלרגיה שנקרא "אלרגי". זה לא אנטיביוטיקה. האם יכול להיות שלמרות שהקונדום נראה שלם בכל זאת היה שם קרע? יכול להיווצר חור כמו חור של מחט או שקרע בקונדום זה משהו שרואים ואי אפשר לפספס? הפוסטינור היה מיותר או שטוב שלקחתי אותו? והאם הכדור נגד האלרגיה עלול לפגוע ביעילות הפוסטינור?

כדור נגד אלרגיה לא מפריע לפעולת הפוסטינור לדעתי היה מיותר לקחת אותו אם הקונדום היה שלם ביחוד שהוא גמר אחרי שיצא מהנרתיק אם הקונדום לא עבר תוקפו אין סיבה שיהיו שם קרעים קטנים בגודל של מחט

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו