המשך

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/08/2015 | 13:27 | מאת: ליאו

שאלתי את השאלה הבאה : היי , יום שני שעבר התחלתי לקחת גלולות של יאז ולקחתי את הגלולה הראשונה לא ביום הראשון של הווסת אלא שבועיים אחריי הווסת ואתמול קיימתי יחסי מין בלי אמצעי הגנה והבן זוג שלי גמר פשוט בפנים עכשיו אני יודעת שהגלולות לא יעילות 100% בשבוע הראשון אבל אני 3 שבועות אחרי המחזור יש מצב להריון ? ..וחשוב לציין שבפעם האחרונה קיבלתי מחזור אחרי 42 ימים בערך פחות או יותר .. אשמח לקבל חוות דעת בבקשה ועניתם לי שלא מוגנת ב100% ושאלתי שוב אם בכל זאת יש סיכוי שאני מוגנת גם אם זה לא ב100% והאם הכדור לוסק פוגע ביעילות הגלולות . תודה מראש

ההגנה של גלולות מתחילה אחרי שבועיים לקיחה ולא אחרי שבוע לוסק לא משפיע על יעילות הגלולה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו