דימום בין וסתי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/08/2015 | 15:51 | מאת: דנה

שלום, אני נוטלת גלולות מליאן מזה חמישה חודשים, המחזור האחרון שלי היה בין 1.8-4.8, בתאריך 11.8 היו יחסי מין עם בן זוגי אשר גמר בפנים. הגלולות נלקחות כסדרן בשעה ספציפית וקבועה אך השבוע יצא לי פעמיים ליטול אותן בבוקר למחרת כשהן עדיין בטווח ה-12 שעות. אתמול התחיל להופיע לי דימום קליל המלווה בכאבי בטן תחתונה. מה זה אומר ומה עליי לעשות?האם ייתכן שבעקבות מס גלולות שלא נלקחו בזמן ישנו דימום?

יכול לקרות דימום בין וסתי תחת גלולות פני לבדיקת רופא נשים לשלול סיבות אחרות לדמם

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו