התבלבלתי ביום של הגלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/08/2015 | 00:17 | מאת: נעם

אני לוקחת גלולות נגד הריון של מינס כבר כמעט שנה, התחלתי חבילה חדשה ביום ראשון, היום בטעות לקחתי את הגלולה שלי יום חמישי במקום רביעי, זה משנה? באינטרנט רשום שכל הגלולות אותו מינון אז זה לא משנה אבל על בגלולות עצמן( הסתכלתי על חפיסה חדשה..) רשום על הגלולה של רביעי 1.5 או משו כזה ו על הגלולה של חמישי 6.0 או משו כזה... אני לא בטוחה וזה מלחיץ אותי, יש לי מה לדאוג?

רק 4 גלולות הלבנות הן שונות וכל שאר הגלולות במינס הן אותו מינון ולכן לא משנה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו