חשש להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/08/2015 | 13:34 | מאת: ענבל

שלום, כבר כמעט שנה שאיני נוטלת גלולות. לרוב אני מקבלת מחזור כל 25-27 יום. הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור היתה ב22/7. עשרה ימים לאחר מכן ב31/7 קיימתי יחסי מין לא מוגנים בשיטת מסגל נסוג. כמה ימים לאחר מכן החלו לי כאבים שיש לי בדרך כלל בזמן ביוץ. היום זה היום ה-28 ועוד לא קיבלתי מחזור. לפני יומיים הייתי אצל הרופא נשים שלי והוא אמר שהרירית של הרחם עבה ושזה יכול להתאים גם ללפני מחזור וגם להריון. אני נורא מודאגת.. האם יש סיכוי שאני בהריון?

עשי בדיקת שתן לשלול הריון יכול להיותש היה לך ביוץ מאוחר ולכן מאחר המחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו