גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/08/2015 | 18:37 | מאת: ליאן

היי , יום שני שעבר התחלתי לקחת גלולות של יאז ולקחתי את הגלולה הראשונה לא ביום הראשון של הווסת אלא שבועיים אחריי הווסת ואתמול קיימתי יחסי מין בלי אמצעי הגנה והבן זוג שלי גמר פשוט בפנים עכשיו אני יודעת שהגלולות לא יעילות 100% בשבוע הראשון אבל אני 3 שבועות אחרי המחזור יש מצב להריון ? ..וחשוב לציין שבפעם האחרונה קיבלתי מחזור אחרי 42 ימים בערך פחות או יותר .. אשמח לקבל חוות דעת בבקשה

לא מוגנת ב100%

17/08/2015 | 19:43 | מאת: ליאן

אוקיי אבל יש אחוז מסויים של הגנה ? והאם הכדור לוסק פוגע ביעילות הגלולות ?? תודה מראש .

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו