מניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/07/2015 | 10:39 | מאת: הילה

אני רוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי, קנינו קונדומים דורקס אקסטרה סייף בחבילה הכחולה, אני עדיין מפחדת להיכנס להריון, אני לא נוטלת גלולות, אם אנחנו משתמשים בקונדום מסוג זה שאמרתי ולא נקרע ולא נשפך ולא כלום, יש סיכוי להיכנס להריון? ובכל מקרה אם לא נקרע ולא שום דבר עדיין ניתן לקחת את גלולת היום שאחרי? יש טעם לקחת את זה או שאין צורך? תודה

איני יכולה לערוב לבטיחות של סוג קונדום כזה או אחר . מצוין שאת משתמשת בקונדומים , על מנת להגן על עצמך מפני מחלות מין וכן כמניעת הריון. התיעצי עם הרופא המטפל שלך לגבי שימוש בגלולות כאמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו