גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/07/2015 | 16:06 | מאת: הודיה

שלום. קיימות אצלי בבית גלולות של פמינט שלא השתמשתי בהן למעלה משנה ותאריך התפוגה שלהן עוד רחוק. רציתי לדעת אם אני יכולה להשתמש בהן ללא צורך בבדיקת רופא (חשוב לי לציין שאני אחרי הפסקת הריון בגלל מין לא מוגן בעבר) ואם כן מתי להתחיל להשתמש בהן? תודה.

אם לא נבדקת בתקופה האחרונה, כדאי ורצוי ללכת לבדיקה בעיקרון גלולות מתחילים ביום הראשון של הוסת

19/07/2015 | 19:19 | מאת: הודיה

אני יכולה להתחיל לקחת את הגלולות ללא בדיקת רופא או שאני חייבת לראות רופא ולפעול לפי מה שהוא אומר?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו