שאלה שלא ברורה לי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/07/2015 | 13:08 | מאת: נועה

החודש לקחתי גלולה מינס. והקאתי החודש מלא.. (וירוס או משהו) ובאמצע החפיסה קיבלתי ווסת שנימשכה 5 ימים (אצלי זה שבוע). ורק רציתי להבין.. אם המשכתי בחפיסה האם אני אמורה לקבל ווסת שוב? למה יש לי כאבי בטן כמו מחזור לכמה ימים ללא דימום וכלום…

בתום החבילה אפשרי שתקבלי וסת . לציין כי אם הקאת במהלך הנטילה ההגנה מפני הריון מופחתת ועליך ךהשתמש באמצעי מגן נוסף כדוגמת קונדום

21/07/2015 | 18:43 | מאת: אני

אם אמשיך ואחבר חבילה שניה לא אקבל מחזור אבל אם אני מסיימת את החפיסה אז אקבל מחזור כרגיל? אז מה היה הדימום הזה בכלל לא הבנתי??

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו