הפסקת שימוש בנובורינג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/07/2015 | 00:18 | מאת: שיר

שלום רב, אני מעוניינת לסיים שימוש בנובורינג מזה מס שנים, על מנת להרות. האם עליי לסיים את כל 3 השבועות הנדרשים לנובורינג ולהוציא או שניתן להוציא בכל שלב של החודש ? כמו כן, אם טרם הוצאת הנובורינג אני מדלגת על מחזור (שמה טבעות ברצף), זה עשוי להוות בעיה לאחר מכן? תודה.

הוצאה מוקדמת של הנובה רינג תגרום להופעת דימום וסתי . אין מניעה לחבר 2 טבעות ברצף במידה וברצונך להרות , התחילי חומצה פולית במינון 400 מק"ג ליום וגשי להתייעצות עם הרופא שלך לגבי בדיקות טרם הריון בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו