עזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/07/2015 | 08:26 | מאת: Not me

שלום , אני בת 18 ונטולת גלולות במינון נמוך ועם הפסקה של 7 ימים בין הגלולות. (קוראים לגלולה למונה 20-אני לא גרה בארץ ). החודש פספסתי שתי גלולות ולקחתי אותן ביום השלישי ביחד עם הגלולה שהייתי אמורה לקחת (יצא שלקחתי 3 גלולות באותו היום) באותו היום בדיוק גם המחזור שלי הקדים. היום 6 ימים אחרי המקרה אני עדיין מדממת וקיימתי יחסי מין לא מוגנים. האם אני בהריון?

ברגע שפספסת גלולה אחת ולא השלמת תוך 12 שעות את לא מוגנת מהריון ולקיחת 3 כדורים ביחד אחרי 3 ימים כבר לא תעזור!!! הדימום נגרם כי עשית בלגן שלם עם הגלולות. אם לא עברו יותר מ3 ימים מהיום שקיימת יחסי מין לא מוגנים קחי גלולת היום שאחרי אם עברו כבר יותר מ3 ימים חכי שבועיים אחרי יחסי המין הלא מוגנים ועשי בדיקת שתן להריון

18/07/2015 | 08:52 | מאת: No Name

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו