גלולות מינס יובש נרתיקי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/07/2015 | 22:40 | מאת: רומי

היי, לקחתי קצת יותר מחצי שנה פמינט. הרגשתי יובש נרתיקי, הרופא המליץ להחליף למינס בעלת מינון נמוך יותר(למרות שקראתי באינטרנט שמינון נמוך יותר רק מחמיר את הבעיה). עניין היובש השתפר בחודשיים הראשונים אך חזר שוב. אני חיילת ולא החלפתי את הגלולות עדיין בשל מרפאה צבאית עם תורים ארוכים מאוד לרופאי נשים.. לוקחת מינס כבר שנה בערך. היובש מתבטא בעיקר בעת החדירה, כלומר שצריך להוסיף חומר סיכוך, ולאחר יחסי המין מדי פעם כואב. קצת נמאס לי מזה ואשמח להמלצה או רעיון. תודה.

מינס היא לא גלולה טובה כשיש יובש נרתיקי כדאי לעבור דוקא לגלולות עם מינון הורמונלי יותר גבוה ולהוסיף משחה אסטרוגנית לנרתיק שתמנע את היובש

אם אתם לא משתמשים בקונדומים הוסיפי בינתיים שמן שקדים לפני החדירה ולאחריה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו