גלולות למניעת הריון | זואלי | בת 16 וחצי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/07/2015 | 22:52 | מאת: טלחן

היי אני מתחילה ליטול גלולות למניעת הריון(זואלי) בפעם הראשונה.אלו גלולות שנוטלים ללא הפסקה כלומר באופן רציף. יש לי 3 שאלות: 1. ממתי אני מוגנת מהריון לא רצוי? הבנתי שמהגלולה הראשונה אבל כדי להיות בטוחה,זה באמת בטוח מהראשונה?.. 2. יש בחפיסה 4 גלולות פלצבו (אם אני לא טועה) שהן אינן פעילות.במשך לקיחתן אמור להופיע דימום ולאחר הדימום יופיע המחזור ואתחיל חפיסה חדשה כרגיל.השאלה שלי היא איך אבדיל ביו הדימום הוויסתי לבין המחזור האמיתי אם אני אמורה לקחת גלולה פעילה ביום הראשון של המחזור? אם אקח את ארבעת הגלולות ועדיין לא אקבל מחזור עדיין לעבור לחפיסה הבאה? 3.אם וקיבלתי מחזור בשעה 10 בבוקר לצורך העניין,ואני מתחילה את החפיסה הראשונה של הגלולות,אוכל להתחיל לקחת את הגלולה הראשונה ב21:00 בערב שבאותו יום ושזאת תיהיה השעה הקבועה או שצריך ב10 בבוקר איך שקיבלתי? שכחתי לשאול את השאלות האלו כשקיבלתי את המרשם..כדאי לחזור לשאול או שזה יהיה מטומטם רק בידביל ה3 שאלות האלו?

אם את מתחילה את הגלולות ביום הראשון של המחזור את מיד מוגנת לא יהיה יותר מחזור טבעי תחת גלולות יהיה לך מחזור מלאכותי בסוף 4 גלולות הלבנות את הזואלי את לוקחת ברצף ולא מתחשבת מתי יגיע המחזור יותר חוץ מהפעם הראשונה כמובן את יכולה לקחת כל יום בערב זה הכי נוח

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו