בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/07/2015 | 22:51 | מאת: הודיה

שלום, אני לוקחת גלולות פמינט חשוב לי לציין שבחודשיים האחרונים במחזור שלי לא סדיר בא והולך . החבילה האחרונה שלקחתי הפסקתי באמצע מפני ששכחתי 3 כדורים והיה לי קצת דם חום ככה . עכשיו שאני שצריכה לקבל מחזור טבעי בלי כדורים לא קבלתי מתי הכי נכון לעשות בדיקת הריון אני לא יודעת במדויק כמה זמן באיחור כי הפעם האחרונה זה לא היה ממש מחזור. תודה רבה ..

עשי בדיקה עכשיו ואם היא תהיה שלילית עשי שוב עוד שבוע אם לא תקבלי עדיין

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו