גלולות!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/06/2015 | 07:55 | מאת: יהודית

הי דר' אברמוב, לקחתי בעבר גלולות- גינרה, לפני חודש+ החלפתי לגלולות פמינט, סיימתי את החפיסה הראשונה- וחיברתי בין החפיסות- (לקחתי 2 כדורים מהחפיסה החדשה), עדיין יש לי דימומים! שאלתי היא- האם צריך לעשות הפסקה בין החפיסות?- יכול להיות שאם אפסיק לשבוע- הדימום ירד? יכול להיות שצריך לתת לגוף "מנוחה" מהגלולות? אודה לתשובתך! ויום מצוין! יהודית

הדימום כנראה בגלל שירד במינון גלולה מגינרה לפמינט אם הדימום לא יפסק בשבוע הקרוב עשי שבוע הפסקה והתחילי חפיסה חדשה. לפעמים חבור בין גלולות יוצר דימום לפעמים הורדה של כמות ההורמונים בגלולות יוצרת את הדימום בעקרון אין בעיה לחבר מספר חפיסות של גלולות אבל אם את מדיממת באופן זה יש מקום לעשות שבוע הפסקה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו