נטילה נכונה של גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/06/2015 | 01:26 | מאת: שבות

שלום. עברו כמעט 4 חודשים מאז שילדתי. אני נוטלת גלולות מסוג יסמין. כשסיימתי חבילה ראשונה חיברתי מיד אחת נוספת, והייתי אמורה לסיים 21 יום ביום ד' . בטעות לקחתי גלולה גם ביום ה' וביום ו'. השאלה שלי אםאני יכולה לעשות הפסקה? אם כן, עד מתי? או שלצרף עוד חבילה? אני רוצה לקחת בצורה בטוחה, כי אני ממש לא בעניין של עוד הריון . למקרה שזה רלוונטי, קיימתי יחסים פעם ראשונה אחרי הלידה ביום ו', כשכבר הייתי אמורה לעשות הפסקה.

יש לך שתי אופציות נכונות. אחת להמשיך לחפיסה שלישית. שניה להפסיק עכשיו ולעשות שבוע הפסקה וביום השמיני להתחיל חפיסה שלישית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו