מה ניתן לעשות כששוכחים ליטול גלולה???

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/06/2015 | 21:21 | מאת: לינוי

שלום אני נוטלת גלולות "פמינט" מזה כשנה וחצי ושכחתי לקחת גלולה בשבוע השלישי, למחרת כשנזכרתי פשוט לקחתי 2 גלולות בהפרש של שעה (של אותו יום ושל יום האתמול ששכחתי). בהוראות כתוב שאם שוכחים בשבוע שלישי בהפרש של יותר מ 12 שעות אז יש שתי אפשרויות: 1. להמשיך ישר לחפיסה של הגלולות הבאה ללא הפסקה של שבוע 2. להפסיק באותו רגע לחכות שבוע ואז להתחיל חפיסה חדשה כעת... האפשרות השניה כבר לא רלוונטית אלי (ככה נראה לי) ולגבי האפשרות הראשונה אני קצת חוששת כי אני רוצה שהתאריכים שלי וההפסקות ימשיכו כמו שהיו... האם ניתן בכל זאת להמשיך כרגיל ולהפסיק באותו הזמן שהייתי צריכה להפסיק??? (כלומר בסוף השבוע השלישי, בסוף החפיסה) אציין שלא קיימתי יחסים בשבוע האחרון..

את יכולה להמשיך כרגיל רק צריכה לזכור כשבועיים אינך מוגנת והוסיפי קונדומים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו