מיניות וחשק מיני הולך ופוחת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/06/2015 | 13:08 | מאת: עדי

שלום, יש לי חבר (החבר הראשון שלי) כחמש שנים נפלאות, אוהבים ומאוהבים. אני לוקחת גלולות כבר ארבע שנים ברציפות, ומרגישה (גם הוא כבר מרגיש) שפשוט אין לי חשק מיני בכלל, לא איתו ולא סתם לבד או פעם ב.. אין בכלל, אפילו לא כשאני במחזור כשפעם כשהייתי במחזור זה היה שיא החשק ומיניות אצלי. זה מאוד מתסכל אותי ואותו ואני לא יודעת מה לעשות, האם זה נובע מהגלולות? איך מטפלים?

יכול להיות מהגלולות אך גם יכול להיות מהגדרה והשחיקה והשנים הרבות שאתם ביחד. ויכול להיות ממתחים עייפות לחצים בחיים בלימודים או עבודה. יש המון סיבות לירידה בחשק המיני בנשיםובבחורות צעירות רב הסיבות הן לא רפואיות למעט הגלולות. מציעה לך לפנות לטיפול מיני להערכה

16/06/2015 | 15:38 | מאת: עדי

איפה עושים את זה? רופא נשים?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו