שכחתי גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2015 | 14:36 | מאת: נועה

אני נוטלת גלולת פמינט כבר מעל שנתיים, כל יום בשעות הבוקר. השבוע לקחתי את הגלולה של יום ראשון (תחילת השבוע השלישי) ונסעתי לבסיס. בשני בבוקר גיליתי ששכחתי את הגלולות בבית. ההורים שלי יכלו להביא לי את הגלולות רק בשלישי בצהריים ואז לקחתי את הגלולה של יום שני (בטעות, התכוונתי לקחת את של שלישי) ולמחרת ביום רביעי דילגתי על הגלולה של יום שלישי ולקחתי את של רביעי. היום כבר יום חמישי ולקחתי בבוקר את הגלולה של חמישי. נשארו לי עוד 2 גלולות בקופסה. מה כדאי לעשות? תודה

המינון בגלולות פמינט הוא זהה כך שלא משנה איזה גלולה לקחת באיזה יום מה שקשוב ששכחת גלולה אחת ולכן את לא מוגנת בשבועיים הקרובים מציעה לך לא לעשות הפסקה ולהמשיך לחפיסה הבאה ברצף ולהוסיף קונדומים לשבועיים אם את פעילה מינית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו