חשש מהריון.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/06/2015 | 19:07 | מאת: שאלה31

שלום קיימתי יחסים לא מוגנים עם חבר שלי, לא הייתה חדירה בכלל, אבל הוא גמר סמוך לפתח הנרתיק. היחסים היו מיד בסיום המחזור, ביום השישי. אני מקבלת מחזור סדיר כל 31 יום. לצערי הרב לא לקחתי פוסטינור. עשיתי היום, 13 ימים אחרי היחסים, בדיקת הריון שיצאה שלילית. הבנתי מקריאה שזה עדיין מוקדם מכדי להיות חד משמעי, ואני מאוד מאוד בלחץ. היו לי בימים האחרונים כל מיני תופעות ( בעיקר כאבי בטן תחתונה ) שאני מקווה שהם בגלל ביוץ ולא בגלל הריון. מתי לעשות שוב בדיקת הריון? האם אני חייבת לחכות עד למועד המחזור המשוער?

חכי למקראת מועד המחזור המשוער ואז עשי בדיקת שתן לשלילת הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו