הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/06/2015 | 20:42 | מאת: חופית

שלום רב , הסיפור שלי הוא קצת ארוך אך חייבת עזרה מפאת לחץ אטומי ! אני נוטלת גלולות יאז וחודש שעבר בימים 15-24 שכחתי אחת. למחרת קיימתי וישר לקחתי את זו שנשכחה (נראה לי שפספסתי את היום ה17 או ה21) והיה רשום להמשיך בתרשים שלהם להמשיך לחפיסה הבאה ולדלג על שלב הגלולות הלבנות.. המחזור.. עשיתי כך ולאחר שבוע בערך הופיע קצת צבע חום דימום קל ישר התקשרתי למוקד האחיות היא אמרה שאולי בגלל שגוף אינו רגיל להמשכיות של הגלולות אז זה תופעת לוואי גם גירד לי בנוסף על כך ושאלתי אותה על כך ששכחתי אם אני בהריון היא אמרה שלא נראה לה ואין סממנים לאחר מכן קבעתי תור לגניקולוג הוא עשה לי בדיקה גינקולוגית ולא הרגיש במשהו מוזר אלא אמר שהכל בסדר הוא לא חושב שיש חשש להריון ושיש קצת דלקת בנרתיק אז לקחתי נרות... עכשיו שאני ביום השני של הגלולות הלבנות המחזור עדין לא קיבלתי!! אני בלחץ אטומי אני בת 23 לא נשואה ולא מרגישה סממנים אלא רק עכשיו הרגשתי בשרותים הפרשות רגילות אני מאוד נרתעת מבדיקה מה לעשות ?? אשמח לעזרה

הכי פשוט זה לעשות בדיקת שתן להריון ביתית ואם היא שלילית את יכולה לצאת מהלחץ האטומי....

18/06/2015 | 18:46 | מאת: חופית

אם קיבלתי מחזור כבר ממוצש עד אתמול ועכשיו עברתי לחפיסה חדשה עדין לבצע בדיקת שתן להריון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו