דחוףףף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/05/2015 | 14:26 | מאת: יעל

אני בחורה בת 33 עם מחזור כל 24-25 יום. קיימתי יחסים 4 ימים לפני המחזור אני בלי גלולות והגבר היה עם קונדום. אך באמצע הקונדום נפל מאיבר מינו. והוא המשיך בלעדיו לחדור אליי. ש לציין שהוא גמר בחוץ אחרי כמה שניות שיצא ממני (שעשה לעצמו ביד).2 שאלות:1. האים יש מצב להריון כי גם הייתי קרובה למחזור וגם גמר בחוץ? ואני יודעת שגמר אם גמר בחוץ יש נוזל זרע לפני הגמירה בחוץ שעלול להוביל להריון2. פחדתי אז לקחתי פוסטינור אחרי 8 שעות בערך. זה היה מיותר? או בסדר? והרים יש סיכוי להריון?

הסבירות להריון היתה קלושה ביותר אבל יש הגיון לקחת פוסטינור אם את רוצה להיות בטוחה ב100% כרגע את בהחלט יכולה להיות רגועה כי לא נראה לי שיש מצב שהריון נקלט...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו