גלולות מניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/05/2015 | 13:47 | מאת: יהודית

דר' אברמוב שלום, אני לוקחת גלולות- 'גינרה'- אני לקראת סיום החפיסה השלישית ברציפות. הכדור האחרון שלי - הוא ליום שלישי הקרוב. התור לרופאת נשים -רק ביום שלישי אח"כ. 2 שאלות: * האם מותר לקחת יותר מ-3 חפיסות ברציפות? * האם אני יכולה לבקש מרשם נוסף- בלי ביקור אצל הרופאה? תודה רבה!!!

הוסיפי עוד כמה גלולות (פרקי חפיסה ) עד אחרי הבקור אצלה אי אפשר לקחת גלולות ללא מרשם רופא אם אין לך תור אצצל רופאת נשים נסי מרופא משפחה

12/05/2015 | 08:56 | מאת: יהודית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו