דחיית מחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/05/2015 | 23:31 | מאת: רוני

התחלתי ליטול גלולות מסוג דיאנה 35, אני בחפיסה הראשונה ואני חייבת לדחות את המחזור.. אמרו לי פשוט לקחת ברצף עוד חפיסה ולא לחכות 7 ימים.. האם זה נכון? וזה בסדר בכלל בהתחשב לזה שאני בחפיסה הראשונה? והאם זה נכון שאם מתחילים ישר עוד חפיסה אפשר להפסיק אחרי שבוע להפסקה של שבוע ואז יש מחזור ואחרי שבוע להמשיך את החפיסה?

שתי האופציות נכונות ואפשריות אפשר לקחת ברצף גם 3 חפיסות ואפסר להפסיק כשתרצי בחפיסה השניה לעשות אז הפסקה של שבוע ולהתחיל חפיסה חדשה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו