חשש גדול

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/05/2015 | 23:26 | מאת: מור

לפני כמה זמן העלתי פה שאלה : הייתי עם חבר שלי בים, היינו קרובים במצב שאני כורכת סביבי את רגליי, לא היה שום אקט מיני , והייתי עם מכנס קצר צמוד והוא עם תחתונים ומכנס. הוא שפך במים. ואמרו לי שאיפשר להכנס מזה להריון.. פעם אחרי זה היינו מחובקים ביחד במצב בחוץ , הוא עם תחתון וגמאני, והוא שפך גם לא במגע אחתי.. יכול להיות אבל שהיה חומר סיכה בתחתון שלו.. אני מאחרת בשבוע, עשיתי בדיקה בבית ויצא פס כהה ופס חלש.. אמרו לי שזה הריון.. איך זה יכול להיות? לא הייתה חדירה? ואפשר לעשות הפלה בגיל 18 בלי הורים?

לא אמורים להכנס להריון כשהמגע הוא עם בגדים.. חיזרי שוב על הבדיקה אם היא עדיין בספק חיובית תצטרכי לעשות בדיקת דם דרך קופת חולים. מציעה לך לפנות לסניף דלת פתוחה באזור מגוריך חפשי באינטרנט והם יעזרו לך בכל הפרוצדורות אם תצטרכי...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו