נוברינג — מתי?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2015 | 18:53 | מאת: מיי

שמתי 2 טבעות נןברינג ברצף, כך שדילגתי על מחזור אחד. הייתי אמורה להוציא את הטבעת השנייה ביום שלישי הקרוב לאחר 3 שבועות שהייתה בשימוש, אך הוצאתי אותה 3 ימים קודם, במוצש. מתי עליי להחדיר טבעת חדשה? שבוע הפסקה עד מוצש או ביום שלישי כפי שהיה עד כה? מבהירה כי מדובר בטבעת שניה ברצף ולא ראשונה — משמע 6 שבועות בשימוש רצוף, פחות 3 ימים. תודה

לא משנה מתי הוצאת הפסקה צריכה להיות לא יותר מ7 ימים כך שמחזירים ביום השמיני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו