גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/04/2015 | 12:49 | מאת: דניאלה

היי. אני כבר 5 שבועות לאחר לידה, מניקה וביום שני התחלתי לקחת גלולות סרזט. בפעם הראשונה שלקחתי, לקחתי גלולה של יום שני מהשורה התחתונה כי הוטעיתי בגלל החץ וחשבתי שעליי להתחיל מישם. רק לאחר שלקחתי כבר את הגלולה קראתי בהוראות שמתחילים חפיסה חדשה לוקחים גלולה של אותו יום אך מהשורה הראשונה. למחרת, ביום שלישי וגם היום ברביעי, המשכתי לקחת גלולות מהשורה הראשונה. מה עליי לעשות כשאגיע לאותו יום שני שכבר לקחתי את הגלולה שלו האם לקחת את הגלולה שהייתי אמורה לקחת השבוע מהשורה העליונה במקום שכתוב יום שני? כמו כן, האם בסרזט כל הגלולות הן אותו הדבר? שאלה נוספת- לפי המקרה שלי ממתי אני כבר מוגנת? אודה לתשובתכם.

מאחר והמינון בגלולות סרזט זהה בכל גלולה אין משמעות לסדר הלקיחה, הסדר אמור רק לעזור לך לזכור לקחת ולכן אין שום בעיה אם לקחת שלא לפי הסדר את תהיי מוגנת אחרי שבועיים של לקיחה רצופה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו