וולודיניה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/04/2015 | 23:31 | מאת: מישהי

שלום ד"ר אברמוב, האם שרירים מכווצים ברצפת האגן גורמים לוולודיניה או שמא וולודיניה גורמת לשרירים מכווצים? בנוסף,האם וולודיניה מושפעת ממחזור (הפכתה בתסמינים בזמן מחזור)??

איננו יודעים מה הסיבה היחידה ליצירת וולוודיניה בדרך כלל יש סיבות שונות. שרירי רצפת אגן מכווצים בהחלט יכולים להיות סיבה להווצרות וולוודיניה ושווה לטפל בזה. אין לי הסבר למה במחזור יש הפחתה בכאבים אבל צריך לקחת סיפור מחלה מהתחלה כדי לנסות לברר סיבות וטיפול

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו