שכחתי גלולה וקיבלתי מחזור..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/04/2015 | 12:39 | מאת: דין

זה החודש הראשון שאני לוקחת גלולות, (מינס) שכחתי אחת וקיבלתי מחזור שבוע לפני הזמן. התחלתי לקחת גלולות ביום השלישי של המחזור. איפשהו קראתי שצריך להמשיך עם החפיסה בלי לעצור ולחבר לחפיסה הבאה בלי הפסקה, אז לקחתי אתמול והיום גלולה. זה הדבר הנכון לעשות?

עשית בלגן שלם עם הגלולות ואינם מוגנת עכשיו בשבועיים הקרובים. כשאת שוכחת גלולה את צריכה להשלים תוך 12שעות בלי קשר למחזור או לא.לא השלמת - תמשיכי עם הגלולות כסדרן ללא קשר לדימום אם יגיע או לא אבל את צריכה לזכור שאם לא השלמת גלולות את לא מוגנת כשבועיים ולכן אם את מקיימת יחסי מין בתקופה זו את צריכה להסויף קונדומים ואם קיימת יחסי מין ללא קונדומים בתקופה זו את צריכה לקחת פוסטינור או נורלבו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו