טבעת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2015 | 17:34 | מאת: אנונימית

אני משתמשת באמצעי מניעה טבעת . במחזור אחרון החדרת את הטבעת באיחור של שבוע ולאחר שבוע שמתי טבעת אחרי זה שוב הוצאתי את הטבעת אחרי שבוע בגלל שהיה לי תופעות לוואי לא נורמטיביות כגון :שתן אדם, סחרחורות והרגשת בחילה . לאחר חצי שבוע קבלתי מן מחזור כזה לא מובן , דם ממש שחור ! יש לך הסבר ממה זה נובע ? יש יכול להיות מצב שאני אקבל שוב מחזור לאחר שבוע וחצי ? איך זה יתכן ? ומתי שוב להכניס טבעת חדשה כי את זו שהייתה לי זרקתי אותה... אשמח אם תענה לי על כל שאלה פה כי היא ממש חשובה לי ...

הדימומים יכולים לנבוע מהחוסר סדר שלך בהחדרות והוצאות של הטבעות. ככלל , אמצעי המניעה ההורמונליים יעילים כאשר נלקחים בצורה סדירה ובזמן הנכון. התייעצי עם הרופא המטפל שלך לגבי אמצעי מניעה , יתכן והטבעת אינה מתאימה לך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו