אגיסטן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2015 | 20:06 | מאת: יעל

לפני קיום יחסי מין היה לי החשש שיש לי פטריה ובעת קיום יחסי המין עם קונדום היה לי דימום קצר והאזור מאוד צרב ועל כן מיד בסיום יחסי המין השתמשתי בנר של אגיסטן. האם ישנו סיכון בקיום יחסים כשיש פטריה? כמה ימים לאחר סיום השימוש באגיסטן ניתן לקיים שוב יחסי מין?

טיפול בנרות אגיסטן יכול להימשך יום/3 ימים/6 ימים - תלוי במה שקיבלת קיום יחסי מין בנוכחות פטריה בנרתיק מלווה בכאבים ואי נוחות ולעיתים אף פגיעה ברירית הנרתיק , והופעת דימום כתוצאה מפציעה של הרירית. כך שלא מומלץ לקיים יחסי מין במידה ויש פטריה. ברגע שהטיפול מסתיים והתלונות חלפו , ניתן לחזור לקיים יחסים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו