פספוס גלולה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/04/2015 | 13:40 | מאת: דנה

פספסתי השבוע 2 גלולות לא ברצף אתמול התחילו אתמול התחילו לי דימומים והמשכתי לקחת את הגלולה כרגיל ובערב קיימתי יחסי מין. אני עדיין ממשיכה לדמם כאילו זה התחלה של המחזור. נשארו לי עוד 6 גלולות בחבילה . מה עושים ממשיכים לקחת גלולות? יש סכנה כלשהי להריון 2 גלולות החודש למרות שלא קיימתי באותם ימים שפספסתי יחסי מין ?

הפסקת חבילה - במצב של שיכחה של 2 גלולות רצופות , שזה לא המקרה אצלך . הדימום שהחל יכול לנבוע משיכחת הגלולות יש אפשרות לשים מזכירון בנייד לגבי לקיחת הגלולה בכל יום בשעה קבועה. תחפשי את האפלקציה , זה יקל עלייך לזכור . בשלב זה, סיימי את החפיסה והתחילי חדשה על פי ההוראות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו