שפיכה במים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/04/2015 | 14:38 | מאת: מור

הייתי עם חבר שלי בים, היינו קרובים במצב שאני כורכת סביבי את רגליי, לא היה שום אקט מיני , והייתי עם מכנס קצר צמוד והוא עם תחתונים ומכנס. אם הייתי שפיכה במים, יש מקום לחשוש להריון?

08/04/2015 | 15:50 | מאת: לימור

לא, אל דאגה.. כל עוד אחד מאיתכם לבוש אין חשש להריון, גם אם היית בלי בגדים והוא עם תחתון אין מצב בעולם!! תהי רגועה מאמי..

08/04/2015 | 15:56 | מאת: מור

את בטוחה במה שאת אומרת? לא יודעת אם לקחת כדורים או לא.. והקטע שזה בגלל שזה מים.. זה לא נשאר רק על הבגד.. וזה מתפשט בכמות..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו