האם אפשר להרגע????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/02/2015 | 09:30 | מאת: חסוי

שלום דוקטור .. מצטער על הלחץ שלי בהודעה אבל ממש חשוב לי לדעת שאין שום סיכוי להריון במצב הבא: לפני 3 חודשים קיימתי "סקס יבש" עם מישהי כאשר אני ללא בגדים והיא לבושה בתחתונים וגרביון. זה התחיל בכך שהיא עשתה לי מין אוראלי משהו כמו חצי שעה ולאחר מכן התחלנו להתחכך כששנינו עומדים כשאיבר המין שלי ספוג ברוק שלי ושלה , ואני משפשף לה את איבר המין שלי בין הרגליים שלה , אך לא ישירות באיזור התחתון. אני זוכר שלא גמרתי אבל היה חשש לטיפות אהבה שיצאו וחס וחלילה נמרחו לה על הגרביון ממש מעל התחתון... בכל אופן, 5 ימים לאחר האקט היא קיבלה מחזור(בתאריך הצפוי)שנמשך לה כ6 ימים , ומאז היא קיבלה חוץ מזה עוד פעמיים מחזורים רגילים לחלוטין בחודשיים האחרונים(בתאריכים הצפויים עם דימומים רגילים שנמשכים כמה ימים)..יתר על כן התחילו לה כאבי ראש ובחילות אבל היא טוענת שזה בגלל מיגרנות תורשתיות במשפחתה. משום מה החרדה לא עוזבת אותי כי קראתי על כל מיני מקרים משונים של אנשים ש"גילו שהם בהריון מתקדם " או "שקיבלו מחזור בזמן ההריון" . אנא ממך המליצי לי מה לעשות.. האם ניתן להרגע או שיש סיבה לנסות לבקש ממנה בדיקת הריון(היא לא ממש רוצה).. ?ראוי לציין שהיא לא לקחה גלולות מעולם... מחכה לתשובה ממך

אי אפשר להכנס להריון עם בגדים ומאחר והיא היתה עם תחתונים וגרביון אתה יכול להרגע!!!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו